Sammakko aiheutti pelastusoperaation – jäi jumiin viemärinkanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonnonvaraiset eläimet joutuvat ajoittain pulaan ihmisten asentamien laitteiden kanssa, ja nyt Yhdysvalloissa tällainen tilanne on huomattu Britanniassa. Tiggywinklesin villieläinpuistoon nimittäin kiidätettiin viemärinkansi, johon oli jumiutunut suurikokoinen sammakko.

Sammakko oli yrittänyt päästä viemärinkannen verkon läpi, mutta ollut siihen liian suurikokoinen ja jäänyt siksi jumiin. Aylesburyssä sijaitsevan villieläinpuiston henkilökunta oli taitavaa ja osasi pelastaa pienokaisen hengen.

Työntekijä Francesca Campanaron mukaan valveutunut kansalainen kiidätti sammakon ja viemärinkannen heille huomattuaan sammakon pulassa. Sammakko saatiin vapautettua liukasteen avulla.

Splash
Splash
Splash