Hurja bilettäjä Tara Reid haluaa viimein asettua – suunnitelmissa avioliitto ja lapset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

American Pie ja Sharknando -elokuvista tuttu näyttelijä Tara Reid on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä langanlaihan ulkonäkönsä vuoksi. Juhlimista rakastava näyttelijätär on aktivoitunut uudelleen ammatissaan, mutta haluaa tulevaisuudessa keskittyä perheen perustamiseen.

Tara Reid on myöntänyt, että hänen takavuosien elämäntyylinsä on ollut villi. 42-vuotias nainen katuu joitakin valintojaan. Hän haluaa asettua ja saavuttaa tasapainoa tulevaisuuteen avioitumalla liikemiehen Ted Dhanikin kanssa. Lisäksi hän haluaa lapsia, Closer-lehti uutisoi.

Naisella on epäilty anoreksiaa hänen todella hoikan ulkonäön vuoksi. Tara Reid on suuttunut väitteistä ja sanoo, että hän syö todella paljon ruokaa. Hän sanoo ulkonäkönsä olevan ainoastaan nopean aineenvaihdunnan tulosta.