Pysäyttävä näky! Tyra Banks iltapukuineen kuin kultainen patsas

Viihdeuutiset · Stara.fi

44-vuotias mallikonkari, bisnesnainen ja Huippumalli Haussa -ohjelman luoja Tyra Banks sai lapsen 2016 vuoden tammikuussa. Sittemmin hän on jo palannut takaisin tuomaroimaan Huippumalli Haussa -kilpailua, jossa naista tuurasi vuoden ajan poptähti Rita Ora.

Eilen Tyra Banks kuvattiin Los Angelesin Dolby-teatterissa, jossa hän oli America’s Got Talent -ohjelman kolmannentoista tuotantokauden livelähetyksen tilaisuudessa.

Taannoin Banks sai kunnian koota useista supermalleista itselleen unelmiensa mallitiimi. Banksin tiimiin kuuluisi muun muassa Naomi Campbell, jolta nainen ottaisi kävelytunteja. Lisäksi mukana olisi Kendall Jenner. Tiiminsä ulkopuolelle hän jättäisi muun muassa Gigi Hadidin, Cindy Crawfordin ja Gisele Bündchenin.

Splash
Splash
Splash