Demi Lovato kuntoutuminen etenee – äiti ja ex-mies tukena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato on sitoutunut vieroitushoitoon, eikä hän keskity mihinkään muuhun elämässään. Nainen on aiemmin ollut päihteettömänä kuuden vuoden ajan, mutta retkahti kaikkien yllätykseksi tänä keväänä. Hän otti yliannostuksen heinäkuussa.

Vuosien ajan Demi Lovaton kanssa parisuhteessa ollut 38-vuotias näyttelijä Wilmer Valderrama on käynyt tukemassa naista. Ex-poikaystävän lisäksi artistin äiti, Dianna de la Garza on päässyt vierailemaan vieroitusklinikalla. Molemmat järkyttyivät syvästi Demin kuoleman rajamailla käymisestä, Entertainment Tonight uutisoi.

Demi Lovaton äiti on kertonut, että 26-vuotias artisti on tällä hetkellä onnellinen ja terve, mutta tapaus järkyttää äitiä edelleen. Nainen on kertonut Demi Lovaton assistentin soittaneen hänelle traagisen puhelun heinäkuussa ja ilmoittaneen, että hänen tyttärensä oli ottanut yliannostuksen. Demin äidin mukaan artisti selviytyi hengissä miljoonien rukousten ja ammattitaitoisten lääkäreiden ansiosta.