Janita Lukkarisen somepäivityksestä hitti: ”Elämäni suurin rakkaus”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin miten useista televisiosarjoista tunnetuksi tullut suomalainen realitytähti Janita Lukkarinen paljasti sosiaalisessa mediassa sairastuneensa aggressiiviseen syöpään ja saavan jo hoitoja sairaalassa.

Parhaillaan Janita saa syöpähoitoja, ja taannoin hän paljasti kasvaimen pienentyneen kolmannekseen. Muutama päivä sitten Janita julkaisi Instagramissa päivityksen, josta on muodostunut todellinen nettihitti. Kuvassa hän poseeraa avomiehensä kanssa.

– Elämäni suurin rakkaus, avopuolisoni ja paraskaverini. Joka päivä mä rakastun suhun yhä uudelleen. Sä saat mut hymyilemään kaiken kiireen keskellä. Rakastan sun kosketusta ja sun syli on paikka, missä olen onnellisin, Janita kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

– Rakastan sitä kuinka sä oot hyvä mulle ja hoidat mua nyt kun mä olen hauras. Mä en ole ikinä ennen nähnyt ketään tässä valossa. Sä olet maailman paras avomies, paraskaveri ja isä meijän pennuille. Rakastan sitä, että sä rakastat mua.

View this post on Instagram

Elämäni suurin rakkaus, avopuolisoni ja paraskaverini. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Joka päivä mä rakastun suhun yhä uudelleen. Sä saat mut hymyilemään kaiken kiireen keskellä. Rakastan sun kosketusta ja sun syli on paikka, missä olen onnellisin. 🍀💗 Rakastan, kun autossa laitat käden mun reidelle ja katot mua tietyllä tavalla, rakastan kun silität mut iltaisin uneen ja saan olla ihan pikkunen, pää sun rintaa vasten. Rakastan sitä kuinka sä katot mua, kun me hassutellaan. Rakastan sitä kuinka sä painat mut hellästi seinää vasten ja suutelet mua ja kerrot kuinka paljon sä rakastat mua. Rakastan sitä kuinka sä oot hyvä mulle ja hoidat mua nyt kun mä olen hauras. Mä en ole ikinä ennen nähnyt ketään tässä valossa. Sä olet maailman paras avomies, paraskaveri ja isä meijän pennuille. Rakastan sitä, että sä rakastat mua 💕 Olet mun elämä 💗 ✨✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Arvostan sitä, miten vahva sä olet näiden asioiden edessä, sä näät tän ruman totuuden vierestä ja pidät kaiken kasassa, kun meinaan hajota. Vaikka mä en olis aina sulle se helpoin sä sanot että tää on vaan väliaikaista ja me selvitään tästä. Ne sanat saa mut uskomaan parempaan huomiseen ja luottamaan siihen, että tää on kohta enää muisto, joka on vaan tehnyt meistä vahvempia 💗 ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Viime yö meni taas sairaalassa, mutta nyt kotona onnellisesti 💘💏🦄 #cancerwarrior #couple #smile #onnellinen #kiitollinen #siunattu #arvostan #bold #love #kiss #kisses #happy #happyplace#inyourarms #placetobe #amor #teamo #3years

A post shared by Janita Lukkarinen (@juanitapupu) on

Kerroimme äskettäin miten Janita kiidätettiin kotoaan ambulanssilla sairaalaan kipukohtauksen vuoksi. Nyt hän on kuitenkin taas kotona.

Janita Lukkarinen tuli tunnetuksi jo vuonna 2012 Big Brother -realitysarjasta, josta hän poistui kesken kauden yritettyään sitä ennen paeta talosta hätäuloskäynnistä. Sittemmin Janita on nähty muun muassa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island -sarjoissa.