Lapset eivät ajattele tekojensa seurauksia – tässä karut esimerkit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube on pullollaan huvittavia videoita, joissa on onnistuttu taltioimaan jokin hauska moka tai kaverille tehty jekku. Tällä kerralla videon pääosassa nähdään lapset, jotka tekevät pieniä tuhotöitä ja ilkeilevät toisilleen.

Kyoot-kanava on julkaissut hupaisan videokoosteen, jossa nähdään kymmeniä videolle tallentuneita tilanteita, joissa lapset tekevät pahojaan. Monissa tilanteissa on selkeästi huomattavissa se, että lapset eivät juurikaan tekohetkellä ajattele siitä syntyviä seurauksia.

Surkuhupaisalta videolta käy ilmi, että lapset osaavat olla melkoisia pikkutuholaisia rikkoessaan tavaroita sekä tahallaan että vahingossa. Lapset näyttävät myös turhautuvan nopeasti, minkä vuoksi he päätyvätkin hajottamaan esineitä tai tönimään arempia ja hitaampia ikätovereitaan.