Arman Alizad mukana Ihmis-Kenin leikkauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arman Alizadin Viimeinen ristiretki -ohjelman uudella tuotantokaudella etsitään elämän tarkoitusta. Eräässä kauden jaksossa hän pääsee mukaan Ihmis-Kenin, eli Rodrigo Alvesin, kauneusleikkaukseen, jossa maailmankuululta mieheltä poistetaan kylkiluut.

Elämän tarkoitusta etsitään tuotantokaudella eri kulttuureista ja yhteisöistä, jotka ovat omistaneet elämänsä yhdelle päämäärälle. Joillekin päämäärä on raha ja menestys, toiset tavoittelevat kauneutta ja täydellisyyttä – toisille elämä on yhtä selviytymiskamppailua.

Maanantaina nähtävässä ensimmäisessä jaksossa Arman Alizad tutustuu plastiikkakirurgian ja täydellisen ulkonäön tavoittelun maailmaan ja tapaa muun muassa ihmis-Keninä tunnetun Rodrigo Alvesin. Arman pääsee tutustumaan Rodrigon arkeen, tämän kotiin ja tarjoaa miehelle myös kyydin Golden Globe -juhliin.

Rodrigo kutsuu Armanin mukaansa myös hyvin vaaralliseen kauneusleikkaukseen, jossa häneltä poistetaan useita kylkiluita ja tehdään samalla rasvaimu. Kohtaus leikkaussalissa on vavahduttava, sillä Arman ja kuvausryhmä pääsevät todella näkemään koko poisto-operaation alusta loppuun.

– Tollaista noin rajua operaatiota ja vartalon modifikaatiota kun seuraa vierestä, niin kyllä se pistää miettimään, että miten käsittämättömän pitkälle ihminen on valmis menemään ulkonäkönsä eteen, Arman Alizad päivittelee.