Oisko aika panna deittikumppani vaihtoon? Nämä merkit paljastavat

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yksi neuvo: ”Jätä se”. Osa ihmisistä roikottaa vääränlaisia kumppanikokelaita elämässään mukana ainoastaan siksi, että eivät halua olla yksin. Yhtäkkiä huomaa, että ärsyyntyy kaikesta mitä hän tekee tai sanoo. Onko järkeä tuhlata energiaa väärään suhteeseen? Ei ole.

Kommunikaation on toimittava, joten mikäli huomaa keskustelevansa aina samoista ongelmista ilman ratkaisua, kannattaa seurustelu lopettaa.

Kompromisseja tai muutoksia tulee tuskin tapahtumaan lukuisista yrityksistä huolimatta. Mikäli hän ei tue tai anna tarpeeksi huomiota, on parisuhteen dynamiikka vinksallaan. Omista arvoista tai odotuksista ei kannata lipsua.

Jos mieliala on enemmän apea kuin onnellinen, on jokin pielessä parisuhteessa. Keho kyllä kertoo mielellään, jos jokin on vialla. Oletko jaktuvasti stressaantunut ja väsynyt? Ehkäpä parisuhde kuluttaa liikaa antamatta yhtään takaisin. Kuvittele paras ystäväsi omaan tilanteeseen ja mikäli kehottaisit häntä lopettamaan parisuhteen, niin miksi et tekisi sitä myös itse?