Arman Alizad Ihmis-Kenin leikkauksesta: ”Katsoin kuinka luita sahattiin poikki”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arman Alizadin Viimeinen ristiretki -ohjelman uudella tuotantokaudella etsitään elämän tarkoitusta. Maanantaina nähtävässä kauneusleikkauksia käsittelevässä jaksossa Arman tutustuu Ihmis-Keniin, eli Rodrigo Alvesiin, ja on mukana Alvesin vaativassa kauneusleikkauksessa.

– Leikkauksessa hänet nukutettiin ja sitten kirurgi meni selän puolelta isoista viilloista sisään. Sitten sieltä sahattiin neljä kylkiluuta irti, tehtiin rasvaimu ja pantiin reiät kiinni, Arman Alizad paljasti ennakkoon Staralle.

– Sisäinen kirurgini heräsi. Lääkärikin sanoi ”This is better than science”, kun hän veti kylkiluun sieltä esiin. Seisoin aivan vieressä ja katsoin kuinka luita sahattiin poikki sellaisella moottorilla toimivalla sahalla. Sitten luut nostettiin potilaan viereen. Snadisti tuli kylmiä väreitä, mutta olin ihan fiilareissa.

Arman ja maailmankuulu Ihmis-Ken ystävystyivät viettäessään lähes viikon ajan yhdessä. Arman muun muassa seurasi läheltä Alvesin valmistautumista Golden Globe -julkkisgaalaan ja antoi tälle myös kyydin gaalailtaan. Alizad kertoi, että parin päivän kuvausten jälkeen Alvesin erikoiseen ulkonäköön tottui, eikä siihen kiinnittänyt enää huomiota.

– Oli jännä huomata kuinka tavallinen Rodrigo on. Hän oli lopulta ihan perusjäbä. Sellainen hauska ja aika herkkä mies. Hän kertoi miten häntä oli lapsena kiusattu ylipainon ja nenän vuoksi. Ne vaikuttivat paljon hänen minäkuvaansa. Hän vaikutti onnelliselta, Arman Alizad kertoi.

Maanantaisen jaksonsa kuvauksissa Arman Alizadia kiehtoi ajatuksena eniten mitä kaikkea ihmiselle pystytään nykyisin kirurgisesti tekemään. Samassa jaksossa hän tutustuu Ihmis-Kenin lisäksi myös Korean nykyiseen trendiin, jossa jo teini-ikäiset tekevät kirurgisesti muodonmuutoksia pärjätäkseen esimerkiksi työmarkkinoilla.