Eri tulotasoiset naiset paljastivat: ”Tätä pidän luksuksena”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Usein ajatellaan, että naiset ovat turhamaisia ja tekevät usein turhia ja ylihintaisia hankintoja. Nyt naiset pääsivät kertomaan anonyymisti mikä on heidän elämässään suurinta luksusta.

Glamour Magazine on lisännyt YouTube-kanavalleen videon, jossa näyttelijät lukevat ääneen anonyymisti annettuja vastauksia, joissa naiset kertovat mikä heidän elämässään on luksusta. Naisten vastauksista erityisen mielenkiintoisen tekee se, että heidän vuosittaiset ansiotulonsa vaihtelevat hyvin paljon.

Naiset pitävät luksuksena hyvin erilaisia asioita riippuen siitä tienaavatko he vuodessa noin 25.000 dollaria vai esimerkiksi mukavat 300.000 dollaria. Naiset pitävät suurena luksuksena elämässään muun muassa hyvällä sijainnilla olevaa asuntoa, elokuvalippuja, ulkona syömistä, muotisuunnittelijoiden valmistamia kalliita vaatteita ja henkilökohtaista kunto-ohjaajaa.