Kim Kardashian ja Kanye West muuttivat erilleen – välimatkaa yli 3 000 kilometriä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediassa on jo muutaman vuoden ajan pohdittu maailman seuratuimman julkkisparin, Kanye Westin ja Kim Kardashianin avioliito-onnea. Kim Kardashianin on kerrottu salaisesti suunnittelevan eroa, mutta talouteen liittyvät seikat ovat estäneet lopullisen päätöksen.

Räppäri ja kolmen lapsen isä Kanye West kertoo muuttavansa pysyvästi kotikaupunkiinsa Chicagoon. Mies lähtee Los Angelesista uuteen kotiinsa yksin, sillä Kim Kardashian ja pariskunnan kolme lasta jäävät nykyiseen kotiin asumaan.

Kim Kardashian on sanonut, että lapsilla ja hänellä on Kaliforniassa tuttu elämä ja toimivat rutiinit, eikä hän halua vaihtaa North Westin esikoulua tässä vaiheessa.

Nainen kuitenkin kertoo tukevansa aviomehensä päätöstä. Hän myös tietää, että Kanye Westin mielipiteet voivat muuttua nopealla tahdilla, joten Kim Kardashian ei lähde tekemään isoja päätöksiä yhtä äkkipikaisesti, People-lehti uutisoi. 41-vuotias räppäri on kuitenkin uhonnut TMZ:n julkaisemalla videolla, ettei aio muuttaa enää ikinä Chicagosta pois.