Uber-kuljettaja oli humalassa – asiakas ajoi itse kotiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yksi Uber-henkilökuljetuspalvelun suurista asiakasryhmistä ovat yöllä kotiin yökerhoista haluavat humalaiset. Erään asiakkaan järkytykseksi Uber-kuljettaja oli kuitenkin itse humalassa.

Surya Oruganti oli juuri saapunut Intian Bengalurun kansainväliselle lentokentälle, kun hän päätti tilata Uber-kyydin kotiinsa. Pian auton saapumisen jälkeen hän huomasi jonkin olevan pielessä.

Autossa oli väärä kuljettaja, joka kaiken lisäksi oli humalassa. Oruganti päätti kysyä kuljettajalta voisiko hän mielummin ajaa kotiinsa. Mies jakoi myöhemmin Twitterissä kuvan jossa Uber-kuljettaja on sammuneena pelkääjän paikalla hänen ajaessa itse autoa.

Uberin edustaja on kuvaillut tapausta The News Minute -sivustolle harmilliseksi ja huolestuttavaksi. Mikäli kuljettaja ei ole sama henkilö kuin sovelluksen mukaan pitäisi olla, kehotetaan asiakasta perumaan matkansa ja ilmoittamaan asiasta yhtiölle.