Valtava kokaiinilasti löytyi banaanikuormasta – tältä näyttää 18 miljoonan dollarin lasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa huumeviranomaiset tekevät ajoittain suuriakin takavarikkoja, kun salakuljettajien hankkeet paljastuvat syystä tai toisesta. Päivittäin Yhdysvaltoihin kuljetetaan valtavia määriä huumeita, mutta nyt viranomaiset ovat tehneet myös poikkeuksellisen suuren takavarikon.

Teksasilaiset huumeagentit löysivät 540 paketillistä kokaiinia, joka oli piilotettu banaanilastin joukkoon. Lasti jäi viranomaisten haaviin, koska sitä ei noudettu Houstonin liepeillä sijaitsevasta satamasta.

Lastissa oli 45 pahvilaatikollista banaania. Huumekätkö paljastui, kun sataman virkailijat ryhtyivät siirtämään vanhaksi menneitä banaaneita pois. Huumeiden arvo katukaupassa olisi ollut arviolta 18 miljoonaa dollaria.

Splash
Splash
Splash