Asiantuntija tyrmää microblading-trendin – paljasti virheitä muotoilemisessa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

New York Cityssa sijaitseva kauneussalonki Sania’s Brow Bar on on erikoistunut kulmakarvojen muotoilemiseen. Liiketilan omistava Sania Vucetaj on nyt listannut viisi yleisintä virhettä, mitä kulmakarvojen muotoilemisessa tehdään.

Runsaat kulmakarvat ovat nyt trendikkäät. Sania Vucetajin mukaan ihmisten kannattaisi luottaa kulmakarvojen muotoilemisessa asiantuntijoiden apuun, sillä sieltä täältä nyppiminen voi tuhota kulmien muodon. Kulmakarvojen tulisi olla symmetriset, ja nyppiminen voi tuhota muodon kokonaan.

Kulmakarvoihin ei kannata levittää kasvovoiteita tai seerumeita. Ihokarvoja tulee hoitaa kuten hiuksia, eikä kuten ihoa. Kun kulmakarvoille hakee oikeanlaista muotoa, ei irtokarvoihin kannata kiinnittää huomiota suurentavalla peilillä. Huolettomuus antaa luonnollisemman lookin.

Toisin sanoen kulmakarvoja ei kannata trimmata liikaa. Sania Vucetaj ei myöskään suosittele trendikästä microblading-hoitoa kulmakarvoille. Hänen mukaansa ihmisen kasvonpiirteet muuttuvat iän myötä ja muotoiluun käytettävän pigmentin sävy voi muuttua vuosien saatossa, PureWow raportoi.