Javier Bardem ei tiedä keitä Kardashianit ovat: ”Ovatko he keksineet jonkin rokotteen?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Javier Bardem tunnetaan hänen persoonallisesta ulkonäöstään ja poikkeuksellisen hyvistä näyttelijän taidoistaan. Bardem oli nyt vierailemassa Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa, jossa hän paljasti itsestään hauskan faktan. Hän ei tiedä keitä Kardashianit ovat.

Javier Bardem asuu tällä hetkellä Espanjassa hänen vaimonsa Penélope Cruzin ja heidän kahden lapsensa kanssa. Hän ei ole perillä amerikkalaisista julkkiksista ja paljasti Conanille, että ei esimerkiksi tiennyt keitä Kardashianit olivat. Tätä asiaa oli ihmetelty, mihin mies oli hämmästellyt takaisin: ”Miksi minun pitäisi tietää keitä he ovat? Ovatko he muka keksineet jonkin rokotteen?”.

Kardashianit ovat tulleet realitysarjansa jälkeen tunnetuiksi useista televisio-ohjelmista, yrityksistä ja julkisista suhdekiemuroistaan. Nämä eivät kuitenkaan olleet kantautuneet millään tavalla merkittävinä uutisina Bardemin korviin saakka.