Nicolas Cage on näytellyt jo 37 vuotta – kommentoi nyt ikonisimpia roolejaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä, käsikirjoittaja ja tuottaja Nicolas Cage tunnetaan monien trillerien ja toimintaelokuvien tähtenä. Miljoonien naisfanien janoama hurmuri on työskennellyt elokuvien parissa yli 37 vuotta, minkä aikana hän on näytellyt lukuisissa erilaisissa rooleissa.

54-vuotias Nicolas Cage kertaa nyt uudella GQ-lehden kuvaamalla videolla hänen muistettavimpia elokuvaroolejaan koko hänen uransa ajalta. Miehen kuuluisimpia elokuvia ovat muun muuassa National Treasure – kansallisaarre, Con air ja Face/Off, mutta mukaan mahtuu myös paljon vanhempia teoksia, jotka ovat olleet miehen uran kannalta merkittäviä.

GQ-kanavan julkaisemalla videolla mies muistelee tilanteita kulissien takaa elokuvista, joista hänet parhaiten muistetaan. Pitkän linjan Hollywood-tähti on kuitenkin nyt suunnitellut vetäytyvänsä muutaman vuoden kuluttua pois näyttelemisen parista ja keskittyvänsä elokuvien ohjaamiseen.