Rumpali syyttää Beyoncea noituudesta: ”Pilasi elämäni jokaisen osa-alueen”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popdiiva ja perheenäiti Beyonce on aloitti kesäkuussa uuden On The Run II -nimisen kiertueensa, jota on pidetty suurena menestyksenä. Nyt Beyoncen rumpali on kuitenkin avautunut julkisesti kiusaamisesta, jota laulaja hänen mukaansa harrastaa.

Beyoncen 37-vuotias rumpali Kimberly Thompson syyttää laulajatähteä hänen elämänsä jokaisen osa-alueen pilaamisesta. Thompson toimi naisen kiertuebändin rumpalina seitsemän vuotta, mutta päätyi lopulta eroamaan bändistä. Eroamisen jälkeen Thompson laati Bayoncea kohtaan vielä lähestymiskiellon katkaistakseen kaikki yhteydet naisesta lopullisesti.

Kimberly Thompson on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että Beyonce on kiusannut häntä lukuisilla eri tavoilla. Rumpalin mukaan Beyonce harjoittaa noituutta, jonka avulla hän manipuloi naista seksuaalisesti ja noitui jopa naisen kissan hyökkäilemään häntä vastaan.

Beyonce on myös naisen mukaan maksanut muille tahoille siitä, että he irtisanovat naisen aina hänen uusista työtehtävistään. Kimberly Thompson kokee, että ei ole ainoa kiusattu, minkä vuoksi hän toivookin, että myös muut rohkaisisivat mielensä ja kertoisivat julkisesti omat tarinansa siitä miten Beyonce on heitä kohdellut. Thompsonin mukaan kiusaaminen johtui siitä, että Beyonce oli hänelle kateellinen.