Nainen kokeili Oprahin aamurutiinia – hämmästyi seurauksista

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Menestyneet ihmiset aloittavat tutkimusten mukaan päivänsä hieman eri tavalla kuin muut. He heräävät hyvin varhain, kuntoilevat, meditoivat ja tuntuvat tekevän monia asioita, joita muut eivät yleensä ehdi aamuihinsa sisällyttämään.

Nyt Chantel-niminen nainen päätti testata Oprahin aamurutiinia nähdäkseen muuttuuko hänen päivänsä huomattavasti erilaisen aamun vuoksi. Chantel herää yleensä puoli yhdeksältä, käy vessassa ja suihkussa, ruokkii kissansa ja menee töihin, jossa on tarjolla aamiaista. Oprahin aamun aloitus on kuitenkin hieman erilainen.

Oprah on kertonut heräävänsä ilman herätyskelloa noin kuuden ja 20 minuuttia yli kuuden aikaan. Tähän Chantel ei kuitenkaan pystynyt, minkä vuoksi hän päätti seuraavana aamuna laittaa herätyskellonsa soittamaan 19 minuuttia yli kuusi.

Hampaiden harjaamisen ja koirien ulkoiluttamisen jälkeen Oprah juo chai-teetä ja valmistautuu kuntosalille lähtöön. Kuntosali sijaitsee Oprahin kotona, mutta luonnollisesti Chantelin täytyy lähteä kotoaan mennäkseen kuntosalille.

Treenin jälkeen Oprah pyhittää 20 minuuttia meditoinnille, minkä jälkeen hän syö aamiaisensa. Yhdeksältä Oprah aloittaa työpäivänsä tekemällä bisnespuheluita. Oprahin aikataulua noudatettuaan Chantel huomasi, että hän oli paljon rauhallisempi ja rentoutuneempi koko päivän ajan. Tämä tarkoittanee sitä, että varhain herääminen, meditointi ja treenaaminen aamulla vaikuttavat koko loppupäivän kulkuun positiivisesti.