Vihkijä mursi nilkkansa – pitopalvelun neuvokkuus pelasti hääjuhlat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Naimisiin mennyt pariskunta sai apua yllättävältä taholta heidän tärkeän päivän ollessa vaarassa. Paikalle tilatun pitopalvelun pitäjä osoittautui moniosaajaksi vihkijän loukattua itsensä.

Kelsey ja Andy Schneck olivat paniikissa heidän vihkijänsä kaaduttua ja murrettua nilkkansa harjoituksissa. Cateringia hoitanen City Barbeque -yrityksen Manny Morales sattui olemaan paikalla parin keskustelua ongelmasta.

Morales kertoi parille hänellä olevan valmiudet toimia heidän vihkijänään. Pari suostui tarjoukseen ja pitopalvelun pitäjä päätyi pelastamaan heidän hääpäivänsä. Alkuperäinen vihkijä oli kirjoittanut koko seremonian ylös etukäteen, mutta Morales lisäsi siihen vielä pari omaa vitsiään.

– Morales pelasti päivämme kaikilla mahdollisilla tavoilla, Kelsey Schneck kuvaili ABC News -sivuston mukaan.