Kim Kardashian seksikkäänä – esitteli valtavat kurvinsa alusvaatekuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on keskittynyt treenaamiseen ja omaan hyvinvointiinsa todella paljon tänä vuonna. Kuntosalilla viihtyminen ja terveellisesti syöminen ovat tuottaneet näkyviä tuloksia, joita Kardashian onkin mielellään esitellyt useiden bikinikuvien avulla.

Nyt 37-vuotias Kim Kardashian julkaisi itsestään näyttävän kuvan hänen 118 miljoonalle Instagram-seuraajalleen. Kuvassa naisella on yllään vain valkoiset pienet tangamalliset alushousut ja valkoiset rintaliivit. Kardashian on poseerannut kuvassa vielä asennossa, joka korostaa naisen pyöreää takapuolta.

Kim Kardashian on kiittänyt saamistaan tuloksista hänen henkilökohtaista kunto-ohjaajaansa Melissa Alcantaraa. Kolmen lapsen äiti on nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin ja näyttääkin nauttivan timmistä vartalostaan nyt täysin rinnoin.