Syksyn trendikkäin vaatekappale on tässä – kaivele äidin kätköjä aarteiden toivossa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vanhempien vaatevarastoista saattaa joskus löytää todellisia aarteita. Vuosikymmenten takainen muoti palaa aina sykleissä, mutta tänä syksynä otetaan mallia suositusta Miami Vice -televisio-ohjelmasta. Nyt pukeudutaan bleiseriin.

Kasarimuodissa näkyivät pikkutakit, joissa oli muhkeat olkatoppaukset ja lyhyet tai käännetyt hihat. Nyt on muotia pukea asukokonaisuuden päälle 80-luvun vaikutteita tyylittelevä bleiseri. Lisäpisteitä saa, jos takissa on ruutukuosi.

Bleisereitä myydään kuin häkää. Kannattaa kuitenkin kierrellä kirpputoreja tai kaivella sukulaisten kätköjä, mikäli haluaa aidosti päheän bleiserin yllensä. Keräsimme alle inspiraatiokuvia Instagramista.

View this post on Instagram

Vintage linen-look lightweight blazer. Perfect for fall. Fits s-l. $44 {shop link in bio} For me, shopping Earth-friendly and ♻️ is so much more satisfying than buying mass produced fast fashion. There’s so much that has already been produced but is not being used. #ifitsnotvintageidontwantit . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #stellarvintique #greenfashion #vintagestyle #vintageclothing #minimaliststyle #80sblazer #workclothes #80sstyle #vintageblazer #officeoutfit #workfashion #minimalistfashion #blazer #vinatgeshop #vintageblazers #shopvintage #minimalist #minimalista #longblazer #modernminimalistblazer #ecofriendly #ecofashion #earthfriendly #minimalistvintage #boyfriendblazer #blazers #modernstyle #modernfashion #lightweightblazer

A post shared by Stellar Vintique is VINTAGE (@stellarvintique) on