Cardi B suunnittelee rintaleikkausta: ”Kulture pilasi upeat rintani!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäripariskunta Cardi B ja Offset saivat tyttövauvan noin kaksi kuukautta sitten. Lapsi sai nimekseen Kulture Kiari. Cardi B on nyt julkaissut itsestään videon, jossa hän kertoo miten lapsen saaminen pilasi hänen rintansa.

Cardi B kertoo Instagram-videollaan olleensa hyvin tyytyväinen omiin rintoihinsa sekä ennen raskautta että imetyksen alkamisen aikana. Nyt rinnat ovat kuitenkin alkaneet roikkumaan, minkä vuoksi hän joutuu iltapukuja varten turvautumaan rintojensa teippaamiseen palauttaakseen niiden terhakamman muodon.

Cardi B syyttää rintojensa roikkumisesta hänen tytärtään Kulturea, joka on imenyt rinnat tyhjiksi. Räppäri vannoo menevänsä kauneusleikkaukseen korjaamaan rintansa heti kun vain saa siihen mahdollisuuden.

View this post on Instagram

Kulture did me bad 😩

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on