Hirmumyrsky iskee Kreikkaan – suomalaisia varoitettu: ”Punainen säävaroitus!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aurinkolomalle Kreikkaan suuntaavat ovat parhaillaan saamassa hieman toisenlaisen lomareissun kuin odottivat, sillä hirmumyrsky Zorba on mahdollisesti tuomassa mukanaan hengenvaarallisia sademääriä. Ateenan Suomen suurlähetystö varoittaa suomalaisia Kreikassa oleskelevia verkossa.

– Kreikan ilmatieteenpalvelu antaa punaisen säävaroituksen Attikan, Peloponnesoksen, Joonian saarten, Kyklaadien ja Kreetan alueille. Seuraa säätiedotuksia ja paikallisviranomaisten ohjeita, suurlähetystö kirjoittaa.

Säätila Kreikan rannikkoalueella tulee ennusteen mukaan olemaan erittäin vaarallinen ja myrsky tulee mahdollisesti aiheuttamaan suurta vahinkoa. Myös ihmisten henkeen ja terveyteen liittyvä vaara on olemassa laajalla alueella. Turisteja neuvotaan seuraamaan paikallisten viranomaisten ohjeita.

Uusimmat