Mikael Gabrielilta upea musiikkivideo: ”Tuo parhaita vuosia mieleen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Mikael Gabriel julkaisi syyskuun alussa uuden singlensä Pidä musta kii, joka on entuudestaan tuttu vuonna 2005 ensi-iltansa saaneesta Tyttö sinä olet tähti -elokuvasta. Nyt singlelohkaisusta on julkaistu myös näyttävä musiikkivideo. Kappale on suosikkiräppärille erityisen merkityksellinen.

– Halusin että tää biisi on levyn viimeinen sinkku, koska se on ikoninen ja niin tärkeä, ja ollut myös yks fanien suosikki levyltä. Kappale tuo parhaita vuosia mieleen, kun elämä oli kevyempää ja tuli tehtyä kaikkea kivaa sekä välillä hölmöiltyä, Mikael Gabriel kertoo.

– Se vie takaisin ensirakkauteen ja tästä ensirakkaudesta on ammennettu kaikki mun isoimmat rakkausbiisit. Tyttö sinä olet tähti on yksi mun lempielokuvista ja inspiroinut aloittamaan räppäämisen. Leffan biisiä ei ole koskaan julkaistu ja oli hienoa, että sain Chisulta luvan biisin uudelleentekemiseen.

Kesäkuun alussa julkaistu Ääripäät on Mikael Gabrielin viides studioalbumi, ja se nousi ilmestyttyään albumilistan ykköseksi. Albumin kappaleista Pimeyteen on jo streamannut platinaa ja myös Timanttei sekä Naapurit kuulee hipovat platinarajaa. Mikael Gabriel keikkailee aktiivisesti myös syksyllä. Kesällä festarilavoilla nähtiin täysin uudistunut show ja kuultiin kultaa streamanneen Ääripäät-levyn uusia kappaleita ensimmäistä kertaa.