Sarah Jessica Parker huippuseksikkäänä punaisella matolla – Carrie on tullut takaisin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Sarah Jessica Parker on näytellyt monissa elokuvissa, mutta parhaiten hänet kuitenkin muistetaan hänen Carrie-roolistaan Sinkkuelämää-televisiosarjassa ja -elokuvissa. Carrie rakastaa muotia ja kenkiä, mikä onkin roolihahmolla ja Parkerilla yhdistävä tekijä.

Nyt 53-vuotias Sarah Jessica Parker ihastutti New York City Balletin järjestämässä Fall Fashion Gala -tapahtumassa upealla punaisella iltapuvullaan. Iltapuku oli niin naisellinen ja leikkisä, että se toi varmasti monille mieleen myös rakastetun Carrien roolihahmon.

Muhkea iltapuku erottui massasta kirkkaan punaisella värillä ja mielenkiintoisella mallilla. Puvun iso helma oli taitettu edestä hieman lyhyemmäksi, minkä ansiosta naisen sääret ja kengät paljastuivat iltapuvun alta. Puvussa oli myös näyttävät puhvihihat ja läpinäkyvä selkäosa.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News