Kourtney Kardashian ja ex-mies tapailevat salaa – tapaamiset pelkkää seksiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kourtney Kardashian jätti 15 vuotta nuoremman poikaystävänsä Younes Bendjiman. Pariskunnan kerrotaan kuitenkin tapailevan edelleen seksin merkeissä. Kourtney Kardashian yrittää pitää suhteen salaisuutena.

Julkkisperheen esikoinen ja kolmen lapsi äiti, 39-vuotias Kourtney Kardashian, nauttii seksistä 26-vuotiaan Younes Bendjiman kanssa. Vaikka pariskunnan yhteiselo ei toimi muuten, kohtaavat he kemioidensa puolesta makuukamarin puolella. Nuori rakastaja on vieraillut Kourtneyn luona lukuisia kertoja viime viikkojen aikana, RadarOnline uutisoi.

Kourtney Kardashianin perhe on ollut mielissään erosta Younes Bendjiman kanssa. Syynä on ollut miehen huomattavasti Scott Disickiä rauhallisempi luonne, joka ei välttämättä ole sopinut kaikkien mielestä kuuluisuudessa elävän suvun joukkoon.

View this post on Instagram

👼🏼

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on