Kanye West vaihtoi nimensä – uusi nimi tyrmistyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on myöntänyt, että ei ole syönyt hänelle määrättyjä mielialalääkkeitä. Hän kärsii mielenterveysongelmista, mutta on kertonut pitävänsä koko maailmaa terapeuttinaan. Nyt mies on vaihtanut nimeä.

Suuria liikkeitä elämässään arvaamattomalla aikataululla tekevä Kanye West on kertonut käyttävänsä nykyään pelkäästään nimeä Ye. Hän ilmoitti asiasta Twitterissä. Nimenvaihdos tulee pian sen jälkeen, kun räppäri kertoi muuttavansa kotikaupunkiinsa Chicagoon pysyvästi.

41-vuotiaan Kanye Westin, eli Yen, maaniset vaiheet ajavat miehen usein kiusallisiin tilanteisiin. Nyt hän on esimerkiksi julkaissut itsestään kuvan pukeutuneena Donald Trumpin suosikkisloganilla varustettuun lippalakkiin. Lisäksi hänen Twitterinsä on täyttynyt viime päivinä todella erikoisista ja sekavista twiiteistä.