Kevin Spacey ahdisteli hierojaa? Väitetään lukinneen kartanonsa huoneeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Kevin Space katosi julkisuudesta, kun suuri joukko miehiä paljasti hänen ahdistelleen tai käyttäneen heitä hyväkseen. Kevin Spaceyn harjoittama toiminta oli pitkäaikaista, joten uusia tapauksia nousee aika ajoin otsikoihin.

Nyt hierojana työskennellyt mies on tehnyt Kevin Spaceysta rikosilmoituksen, jonka käsittely on edennyt oikeuteen. Kevin Spacey oli tilannut vuonna 2016 Malibun kotiinsa miespuolisen hierojan. 59-vuotias näyttelijä oli ohjannut hierojan asuntonsa yläkertaan.

Hän oli lukinnut huoneen ja pyytänyt, että hieroja olisi keskittynyt hoitamaan hänen nivustensa ongelma-aluetta. Hieroja oli kehoittanut näyttelijää käymään vatsalleen, People-lehti uutisoi.

Kevin Spacey oli pakottanut hierojan koskemaan ja hieromaan hänen penistä ja kiveksiä. Sen jälkeen Spacey oli ehdottanut miehelle suuseksiä. Näyttelijä oli myös kourinut hierojaa, joka oli pyytänyt, että saisi poistua paikalta.

Spacey oli estänyt miestä ottamasta hierontapöytäänsä mukaan. Kevin Spacey kirjautui viime vuoden mararskuussa sisään saman arizonalaiseen hoitolaitokseen kuin seksiskandaaleissa niin ikään ryvettynyt ohjaaja Harvey Weinstein.