Lapset maistelivat eksoottisia liharuokia – näin sammakonreidet upposivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikuiset voivat toisinaan sortua ajattelemaan, että lapset eivät suostu syömään mitään liian erikoisen näköistä ruokaa. Monesti he ovat kuitenkin väärässä, mikä käy ilmi myös videolta, jossa lasten annetaan maistella mitä eksoottisempia lihoja.

HiHO Kids -kanavan julkaisemalla uudella YouTube-videolla maailman rehellisimmät ruokakriitikot, eli lapset, pääsevät maistamaan erilaisia hieman eksoottisempia eläinperäisiä proteiineja. Lasten eteen tuodaan maistettavaksi neljää erilaista lihaa, joita lasten ei uskota koskaan aiemmin maistaneen.

Lapset pääsevät videolla maistamaan kengurun pihviä, sammakonreisiä, villisikamakkaraa ja alligaattoripataa. Yllättävän moni ruoista näytti maistuvan lapsille, mutta sammakonreidet saivat kuitenkin yhden lapsista pelästymään jo pelkän ulkonäkönsä vuoksi.