Lost in Music -festivaali käynnistyy tänään Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Lost in Music käynnistyy tänään keskiviikkona Tampereella. Avajaisia juhlitaan Olympia-korttelissa, jossa esiintyvät akustisen erikoiskeikan heittävä Niila sekä Lac Belot, Ghost World, Tontario ja DJ Rony Rex.

Avajaispäivää juhlistetaan myös Klubin Tummilla tunneilla, missä tanssataan koko yö avajaisdiscon tahtiin. Mieluummin aivojaan kuin tanssimuuvejaan käyttäville on tarjolla Aleksanterinkadun Kummassa Lost in Music -teemainen musavisa kello 19.00 alkaen.

Lost in Music on Suomen suurin klubifestivaali. Festivaalilla esiintyy neljän päivän aikana yhdeksässä keikkapaikassa 86 bändiä, joissa soittaa yhteensä 247 muusikkoa. Tämä tarkoittaa 90 tuntia livemusiikkia. Festivaali käynnistyy täydellä teholla huomenna torstaina kaikissa yhdeksässä keikkapaikassa.