Mitkä kurvit! Uimapuku päästi realitykaunottaren kurvit valloillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosittain julkkismaailman kuumimpaan kärkeen nousee perinteisesti vain muutamia uusia nimiä. Yhdysvalloissa parhaillaan jalansijaa julkkismaailmassa yrittävä Draya Michele ei ole vielä useimmille suomalaisille tuttu kaunotar, mutta hän voi olla yksi tulevaisuuden tähdistä.

Nyt Draya on kuvattu nautiskelemassa Miamin aurinkoisesta päivästä uimapuvussa, joka päästi hänen kurvikkaan vartalonsa oikeuksiinsa.

33-vuotias Draya Michele on yhdysvaltalainen julkkis, joka on tullut kotimaassaan tunnetuksi monestakin eri roolista. Ensikerran hän päätyi otsikoihin seurustellessaan artisti Chris Brownin kanssa, ja sittemmin hän oli mukana koripallovaimoja seuraavassa realitysarjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash