30 000 litraa kuohuviiniä hukkaan – säiliö muuttui valtavaksi suihkulähteesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu tasaisin väliajoin tietoja tapauksista, joissa alkoholijuomia on päätynyt aivan muualle kuin olisi ollut tarpeen. Nyt Italiassa on kuvattu videolle kuinka valtava säiliöllinen prosecco-kuohuviiniä alkoi yllättäen suihkuta säiliöstään.

Trevinon alueella Coneglianossa tapahtunut erikoinen ongelmatilanne muutti viinisäiliön suureksi kuohuviini-suihkulähteeksi. Lehtitietojen mukaan tilanteessa peräti 30.000 litraa kuohuviiniä päätyi hukkaan. Vielä ei ole tiedossa miksi prosecco-säiliö alkoi kuohua yli.

Videon julkaisi Faceookissa L’enoteca Zanardo Giussano ja se sai nopeasti yli miljoona katsomiskertaa. Kulunut hellekesä johti monin paikoin poikkeuksellisen tuottoisaan viinivuoteen.