Kettu kuvattiin Turun keskustassa – upea maisemakuva Aurajoelta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen neljä vuodenaikaa luovat etuoikeutettua kauneutta ympärilleen silloin, kun sää on kirkas ja selkeä. Parhaillaan menossa oleva ruska näkyy myös monen suomalaisen maisemavalokuvaajan otoksissa. Esittelemme nyt yhden upeimmista.

Ympäri maapalloa aktiivisesti kuvaava ja matkusteleva turkulainen mies on napannut Instagramiin otoksen Aurajoen maisemista. Hän oli kohdannut lenkillä ketun, joka tutkaili ympäristöä punasävytteisessä turkissaan. Kuvassa on suomalaista kauneutta parhaimmillaan.

Kuvan taka-alalla hehkuvat ruskavärityksen saaneet puut kirkon edustalla. Sen sijaan kettu on tuttu näky niin maalla kuin kaupungissa. Kettukuvaa on jaettu ahkerasti netissä, etenkin Turkua ja Suomea esittelevillä sivustoilla.