Miehen kodista löytyi huumeita – syytti kummituksia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Louisianan hätäkeskukseen saapui puhelu, jossa 59-vuotias Michael Auttonberry väitti joutuneensa järkyttävän väkivallanteon uhriksi. Mies kertoi, että hänen päähän oli isketty kirveellä. Pelastusviranomaiset kiiruhtivat paikalle.

West Monroen alueella asunut mies oli asunnossaan yksin poliisien varmistettua paikat. Hänen päässään ei myöskään todettu ulkoisia vammoja. Auttonberry kirosi kovaan ääneen poliiseja sekä puhui näkymättömille ihmisille.

Poliisit kuitenkin löysivät miehen yöpöydältä gramman metamfetamiinia. Toinen gramma samaa huumausainetta löytyi myöhemmin pilleripurkista. Auttonberry vakuutteli syyttömyyttään ja väitti, että kummitukset olivat pakottaneet käyttämään metamfetamiinia.

Mies kertoi, että kummitukset olivat huumausaine-episodin jälkeen paenneet läheisestä ikkunasta ulos. Tutkijat kirjoittivat raporttiin, että tämä ei pitänyt paikkaansa. The Smoking Gun kertoo Auttonberryn odottavan parhaillaan tuomiotaan Ouachita Parishin vankilassa.

Poliisi