Halsey julkaisee uutta musiikkia – seksikäs videoteaseri julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Halsey nousi kansainvälisesti tunnetuksi tähdeksi viime vuonna julkaistessaan satoja miljoonia kuuntelukertoja striimanneet Him & I, Bad at Love ja Now or Never -hitit. Nyt nainen on jälleen julkaisemassa uutta musiikkia.

Halsey julkaisi tiistaina hänen Instagram-kanavallaan hieman esimakua tulevasta Without Me -nimisestä kappaleesta. Videon muotoon tehdyssä teaserissa nähtiin Halsey, jonka päälle satoi vettä. Näyttävällä videolla naisen valkoinen toppi kastui läpimäräksi ja paljasti laulajan paljaat rinnat paidan alta.

Without Me -niminen kappale julkaistaan ensi viikolla 4. lokakuuta juuri ennen American Music Awards -gaalaa, jossa Halsey esiintyy. Kaikki merkit viittaisivat siis siihen, että kappaleen ensiesitys tullaan kuulemaan heti suuressa musiikkialan tapahtumassa livenä.

View this post on Instagram

Without Me October 4th

A post shared by halsey (@iamhalsey) on