Bond-tuottajalta kylmää kyytiä feministeille: ”Bond on ja pysyy miehenä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen suosituimpiin elokuvasarjoihin lukeutuvan James Bond -sarjan tähtenä on nähty jo monia miestähtiä, ja seuraavan Bondin esittäjän henkilöllisyys onkin perinteisesti ollut suosittu spekuloinnin aihe. Nyt Bond-tuottaja Barbara Broccoli on kommentoinut tulevia valintoja.

Kahdeksan Bond-elokuvaa tuottanut Broccoli kertoi, ettei Bond-elokuvien pääroolissa todennäköisesti tulla koskaan näkemään naistähteä. Uuden päätähden valinnasta vastaava Barbara Broccoli kertoi asiasta brittilehti The Guardianin haastattelussa.

– Bond on mies. Hän on mieshahmo. Hänet on kirjoitettu mieheksi ja hän todennäköisesti pysyy miehenä. Se on hyvä asia. Meidän ei tarvitse muuttaa mieshahmoa naishahmoksi, Broccoli kertoi lehdelle.

Seuraava James Bond -elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2020, joka tulee tällä tietoa olemaan viimeinen Daniel Craigin tähdittämä Bond-elokuva. Taannoin alkoi spekulaatio siitä, että Idris Elba olisi seuraava James Bond, mutta asiaa ei ole vahvistettu.