Poliisiasemalle tunkeutuja naurattaa somessa – harvinainen näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teksasilaisella poliisilaitoksella on jouduttu jättämään työt kesken muutaman tunnin ajaksi, kun rakennukseen saapui kutsumattomia vieraita. Valtontakamerat kuvasivat, kun viranomaiset yrittivät napata vipeltäjiä.

Bedfordin poliisilaitoksella on todistettu huvittavaa tapahtumaketjua, kun kaksi pesukarhua onnistui pääsemään poliisilaitoksen tiloihin. Valvontakameramateriaali kuvaa pesukarhujen perässä juoksevia poliiseja. Heillä meni kaksi tuntia eläinten kiinni saamiseen.

Pesukarhuilla on musta väritys silmien ympärillä, mikä saa sen näyttämään kuin olisi hauskasti rosvonaamioon pukeutunut. Pesukarhut voivat olla vikkeliä juostessaan. Yleensä ne kuitenkin liikkuvat elinympäristössään pelkästään ruoan perässä. Ehkäpä teksasilaiset pesukarhut halusivat poliisien donitseja. Pesukarhuista tuli pian poliisiaseman maskotteja.