Evelina koulukiusaamisestaan: ”Joka vuosi vähintään kerran isosti turpaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vain elämää -tuotantokauden viidennessä jaksossa vietetään Evelinan päivää. Hän paljastaa muille kauden artisteille karuja omakohtaisia kokemuksiaan rajusta koulukiusaamisesta.

– Koulussa itselläni oli putkinäkö siihen, että nämä on ne jutut, joissa olen hyvä ja näissä haluan olla esillä. Ymmärrän, että se on provosoinut tyyppejä, joilla ei ole ollut niin selvillä, mitä ne haluaa tehdä, Evelina paljasti.

Evelinan kohdalla kiusaaminen ei rajoittunut pelkkiin sanoihin.

– Teinityttöjen sanallinen nokittelu on sellaista, mistä tajuaa vasta, kun kasvaa aikuiseksi, että herranjumala, lapset on superilkeitä. Mulla se oli enemmän hakkaamista ja lyömistä. Sain joka vuosi vähintään kerran isosti turpaan.

– Luokkahuoneessa oli kerran opettaja paikalla, kun mut heitettiin seinää vasten ja kuristettiin, ja sanottiin, että jos ikinä enää puhut musta, aion tappaa sut. Opettaja ei tehnyt sille mitään, kukaan siinä luokassa ei tehnyt asialle mitään, Evelina kertoi.

Lisäksi pöydässä keskustellaan myös siitä, että someaikakaudella kiusaaminen ei rajoitu vain kouluun ja lapsiin, vaan myös aikuiset ihmiset kiusaavat toisiaan usein nimettominä somessa.