IS: Yleisö hylkäsi Jari Sillanpään – keikat loppuivat kuin seinään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumekohuissa urakalla viime aikoina ryvettynyt laulaja Jari Sillanpää sai vielä ensimmäisen huumejuttunsa anteeksi faneiltaan, mutta toinen oli liikaa. Hän jäi taannoin kiinni huumeiden vaikutuksen alaisena autoilusta Helsingissä, mutta se ei vielä tyhjentänyt keikkakalenteria.

Sittemmin Sillanpää jäi tullin haaviin tuotuaan Thaimaasta Suomeen kovia huumeita. Samalla selvisi, että huumeita oli nautittu myös ottamalla virtsaa talteen ja ruiskuttamalla se peräaukkoon. Tämä oli jo faneillekin liikaa, sillä laulajatähden keikkailu loppui kuin seinään.

Ilta-Sanomat kertoo, että tähän saakka vuosikymmeniä ahkerasti keikkailleen Sillanpään keikkakalenterissa on vain kaksi keikkaa loppuvuodeksi, vaikka nyt on alkamassa kiireisin joulu- ja pikkujoulusesonki. Tavallisesti iskelmätähdillä on nimenomaan loppuvuosi hyvin kiireistä aikaa. Lehden mukaan fanien hylkääminen on näkynyt myös keikoilla, jotka ovat vetäneet kävijöitä enää murto-osan aikaisemmasta määrästä.