Nyt on kallista! Muumimukista pyydetään verkossa 9 469 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat hullaantuneita muumimukeihin, joista maksetaan esimerkiksi verkossa jopa käytettyinä satoja ja jopa tuhansia euroja. Taannoin ympäri maata nähtiin pitkiä jonoja, kun rajoitettu erä Muumin päivä -mukeja tuli käyttöön.

Mukeja ilmestyi jo samana aamuna myyntiin verkossa, jossa niistä pyydettiin jopa 1.500 euroa. Tuskin yksikään muki kuitenkaan vaihtoi omistajaa tuollaisella hinnalla. Kysynnän ja tarjonnan laki toimii parhaillaan myös eBay-verkkokaupassa, jossa on myynnissä ennätyshintainen muki.

Myynnissä on vuodelta 2004 peräisin oleva Fazer erikoismuki, jonka kerrotaan olevan käyttämätön. Hintapyyntö on kuitenkin kohdallaan, sillä lähtöhinnaksi on määritelty huikeat 9.469,61 euroa. Staran tietojen mukaan kyseessä on aito harvinaisuus, jota on aiemmin myyty jopa 5.000 euron hintaan. Numeroituja mukeja on valmistettu vain 400 kappaletta.