Odottavien äitien hauskat Halloween-asut – vauvamasu osa pukua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lokakuun loppupuolella vietettävä halloween on perinteisesti aikakausi, jolloin vietetään naamiaisia kauhuteemassa. Raskaana olevat naiset voivat hyödyntää vauvamasunsa osana pukeutumista.

Kerroimme muutama vuosi sitten odottavien äitien hieman hurjemmista asuvaihtoehdoista, kun raskausvatsa naamioitiin näyttämään zombie-vauvan esiinmarssilta. Nyt esittelemme söpömpiä pukuja, joissa asut sopivat myös koko perheen tapahtumiin käytettäviksi. Näissä versioissa ei ole verta, lihaa tai suolenpätkiä.

Vauvamasun voi muuttaa nerokkaasti avokadon kiveksi tai kurpitsaksi juhlan teemaan sopien. Osa odottavista äideistä on keksinyt pukeutua Nalle Puhiksi, koska vauvamasu on omiaan hunajanhimoisen karhun vartalonmallille. Netissä on myös myynnissä luurankopaitoja, joissa vatsan kohdalle muotoutuu sikiön muotoa mukaileva luurankokuva.

View this post on Instagram

Double “bubble” toil and trouble 🍬

A post shared by I Can, I Will, I DO! (@icaniwillido_) on

View this post on Instagram

🎳🎃❤️

A post shared by Katy Helen (@katyhelenart) on