Rikollisten nolo moka: Myivät 1 000 tequila-pullon saalistaan somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset ovat tunnetusti lähes poikkeuksetta geenialtaan matalan pään uimareita, ja siitä saadaan usein mainioita esimerkkejä poliisilta ympäri maailmaa. Tällä kertaa Yhdysvaltojen Dallasissa rikolliset ovat saaneet saaliikseen peräti tuhat pulloa tequilaa.

Rekasta 25.000 dollarin arvoisen viinalastin saaneet rikolliset eivät kuitenkaan ymmärtäneet, että sosiaalista mediaa voivat seurata heidän omien kaveriensa lisäksi myös viranomaiset.

He nimittäin ryhtyivät kaupittelemaan varastettua alkoholia verkossa useissa sosiaalisen median ryhmissä, josta mainosviestit tavoittivat myös tapausta tutkivat poliisit.

Ilmoittelu johti nopeasti pidätykseen, kun poliisit vastasivat myynti-ilmoitukseen ja tekeytyivät ostajiksi, The Dallas News -lehti uutisoi. Saalis koostui muun muassa Patron ja Roca Silver -juomista. Tequilaa myynyt mies paljastui lisäksi laittomasti maassa olevaksi ulkomaalaiseksi.