Margot Robbie näyttelemään Barbie-nukkea

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvista kuten I, Tonya ja Suicide Squad tunnettu Margot Robbie ei kangistu kaavoihin roolivalinnoissaan. Hänet on kiinnitetty näyttelemään yhtä maailman tunnetuimmista lelunukeista Barbie-elokuvaan.

Nimikkoroolin näyttelemisen lisäksi Robbie toimii Variety-lehden mukaan yhtenä Barbie-elokuvan tuottajista. Ennen australialaistähden mukaan astumista elokuvasta suunniteltiin aikuisille suunnattua komediaa, ja sen päärooliin kaavailtiin Amy Schumeria ja Anne Hathawayta.

Margot Robbie nähdään lähitulevaisuudessa myös Kuningatar Elisabetin roolissa Mary Queen of Scots -elokuvassa ja Sharon Tatena Quentin Tarantinon Once Upon a Time in Hollywood -projektissa. Hän tulee myös palaamaan Harley Quinnin rooliin Birds of Prey -supersankariseikkailussa.