Kilpaileva artisti yritti potkaista Limp Bizkit -tähden esiintymislavalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Takavuosien nu-metal -tähdet ovat nousseet jälleen otsikoihin lavalla tapahtuneen välikohtauksen ansiosta. Insane Clown Possen Shaggy 2 Dope yritti hyökätä Limp Bizkitin laulajan kimppuun esiintymislavalla.

Limp Bizkit oli juuri esiintymässä Rock Allegiance -festivaaleilla Yhdysvaltojen New Jerseyssä, kun Shaggy ilmestyi lavalle. Hän yritti potkaista yhtyeen nokkamies Fred Durstin pois lavalta vapaapainityylisellä liikkeellä.

Shaggy 2 Dopen potku kuitenkin epäonnistui pahasti, ja räppäri päätyi itse mätkähtämään alas. Järjestysmiehet korjasivat Insane Clown Posse -juggalon nopeasti pois lavalta.

Toistaiseksi on epäselvää, mikä kirvoitti Shaggy 2 Dopen hyökkäämään nu metal -tähteä vastaan. Limp Bizkitin ja Insane Clown Possen jäsenten välillä tiedetään kuitenkin olleen pahaa verta jo vuosien ajan.