Koira löytyi kolme vuotta katoamisen jälkeen – koskettava jälleennäkeminen pysäyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa viraalina levinnyt video on omiaan avaamaan tiukimminkin suljetut kyynelkanavat. Siinä todistetaan vanhuksen ja hänen koiransa koskettavaa jälleennäkemistä.

62-vuotiaan Giorgi Berezianin koira Jorge katosi vuonna 2015. Yrityksistä huolimatta georgialainen mies ei onnistunut löytämään rakasta lemmikkiään.

Taannoin Tbilisin oopperatalon työntekijät ilmoittivat Giorgille nähneensä koiran, joka sopi miehen kuvauksiin kadonneesta lemmikistä. Giorgi löysi paikan päältä mustavalkoisen koiran, joka reagoi Jorge-nimeen ja tunnisti isäntänsä.

Sekä Giorgi että Jorge olivat pakahtua onnesta löydettyään toisensa vuosien jälkeen. Koiralla oli korvassaan keltainen merkki, mikä viittasi sen päätyneen rankkurin kyytiin. Jorge oli kuitenkin todettu harmittomaksi, minkä ansiosta se oli vain rokotettu ja päästetty uudelleen vapaaksi.