Koira puri peniksen ja kivekset irti – mies taistelee hengestään koomassa

Ohhoh! · Stara.fi

Suomessa on viime viikkoina keskusteltu vilkkaasti vaarallisten koirien kieltämisestä ja mahdollisesta koulutuksesta niiden pitäjille. Tuore tapaus Skotlannissa osoittaa, että myös taistelukoiria pienemmät lemmikit voivat aiheuttaa hengenvaaraa ihmisille.

22-vuotias nuori mies taistelee nimittäin parhaillaan hengestään sairaalan teho-osastolla, jonne hänet kiidätettiin koiran purtua hänen peniksensä ja kiveksensä irti. Koomassa oleva skotti löydettiin sunnuntaina verilammikosta, kun englanninbulldoggi oli hyökännyt hänen kimppuunsa kohtalokkain seurauksin Itä-Lothianin alueella, The Sun uutisoi.

Iltapäivällä kello 14.30 maissa tapahtuneessa välikohtauksessa sivulliset hälyttivät paikalle ambulanssin huomattuaan, että koira oli yltä päältä veressä. Lähistöltä löydettiin mies, joka kiidätettiin Edinburghin kuninkaalliseen sairaalaan saatuaan hengenvaaralliset vammat jalkoväliinsä. Poliisin mukaan vammat aiheutti koira.