Akseli Herlevi auto-onnettomuudessa Yhdysvalloissa: ”Micralla oltais jossakin muualla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkiskokki ja ravintolayrittäjä Akseli Herlevi on parhaillaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa, jossa hän joutui tiistaina rajuun auto-onnettomuuteen moottoritiellä. Televisiosta tuttu Herlevi selvisi seurueineen kolarista kaikeksi onneksi säikähdyksellä.

– Aikamoinen mälli. Parin tonnin avolava rysähti vauhdilla perään 405:lla. Onneksi meillä oli iso auto ja turvavyöt päällä, selvittiin säikähdyksellä, Akseli Herlevi kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Herlevi oli seurueineen liikkeellä suurikokoisella Lincoln Navigator -maasturilla, joten autovalinta oli onnistunut. Heidän autoonsa nimittäin törmäsi samaan painoluokkaan kuuluva Ford F-150 lava-auto. Pienemmällä menopelillä onnettomuuden jälki olisi voinut olla jotain aivan muuta.

– Jatkossakin jenkeissä aina isoin auto mitä löytyy. Micralla oltais jossakin muualla, Herlevi jatkaa.