Meikkitaiteilijan maski kauhistuttaa – kuin kauhuelokuvissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kauhuelokuvissa riivatut henkilöt kulkevat usein ylösalaisin tai vastoin fysiikan lakeja. Siksi ehkä Taylor R -nimisen meikkitaiteilijan luoma väärinpäinpää on kaikessa yksinkertaisuudessaan kammottava.

Jos haluaa pelästyttää kaverit halloweenjuhlissa pahanpäiväisesti, kannattaa ottaa mallia Youtubeen ladatusta opetusvideosta. Videolla näytetään, kuinka kasvoille loihditaan pään ylösalaisin muuttava maskeeraus.

Yleensä jo pelkästään väärinpäin meikatut silmät ovat pelottavat, mutta kasvojen kokonaan muuttaminen saa vetelät housuihin.

Taylor peittää kulmakarvat, meikkaa silmät ja muotoilee otsalle tekonenän. Sen jälkeen hän maskeeraa huulet ja lisää peruukin leukaan – eli väärinpäinkasvojen otsaan. Vaativa maskeeraustyö on lopputuloksen arvoinen.