Mies beatboxaa juomapillillä – väki kääntyi heti katsomaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beatboxaaminen on taitolaji, jonka suvereeni hallitseminen vaatii yleensä runsaasti treenaamista. Parhaimmillaan ihminen voi kuulostaa koneelta, soittimelta, luonnonääniltä tai muodostaa kokonaisia musiikkikappaleita suustaan kantautuvan äänen avulla.

McDonald’sissa beatboxannut mies on noussut julkisuuteen erikoistaitonsa ansiosta. Nyt hän esitteli Yhdysvaltojen Rexburgissa sijaitsevassa pikaruokalassa, kuinka mahtavia soundeja voi muodostaa juomapillin avulla. Hän loihtii äänimaailman teknobiisille.

Beatboxaaminen on tekniikkalaji, jossa on hahmotettava useita eri elementtejä samanaikaisesti. McDonald’sin asiakkaat seuraavat taiturin esitystä haltioituneena. Uskomatonta, että ääni lähtee ihmisestä.