Pettämiskohu repii Kardashianien perhettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirikaunotar Khloe Kardashianin kerrotaan maksaneen pettäjämies Tristan Thompsonille potut pottuina. Naisen kerrotaan ajautuneen syrjähyppyyn muutama kuukausi sitten ex-miehensä French Montanan kanssa. Pettäminen oli suunniteltua ja tarkoitettu kostoksi.

InTouch-lehden saamien tietojen mukaan pienen True-tytön äiti Khloe Kardashian halusi kostaa NBA-tähti Tristan Thompsonille jouduttuaan uskottomuuden uhriksi vain muutamia päiviä ennen pariskunnan yhteisen lapsen syntymää.

Khloen kerrotaan harrastaneen seksiä entisen poikaystävänsä räppäri French Montanan kanssa. Nainen halusi kostaa.

Petetyksi joutunut Khloe Kardashian sai French Montanalta lohtua. Kim ja Kourtney Kardashianin kerrotaan tukeneen Khloen syrjähyppyä. Nyt perhe odottaa Tristanin vastausta pettämishuhuihin, sillä mikäli mies ei ole mustasukkainen tai halua rengastaa Khloe Kardashiania pian vaimokseen, ei hän ole oikea mies.